Alla inlägg den 16 augusti 2007

Av johanx - 16 augusti 2007 16:01

Det råder en slags förpackningshysteri i affärerna. Sopberget växer och hur smart är det...

Trepack kaviartuber är inslagna i en plastpåse... är det nödvändigt? Frukt som går att plocka lösvikt har olika slags förpackningar. Små varor i stor pack ligger i en större påse. Allra värst blir det när det ska vara miljömärkt. Hur kan man miljömärka en vara som kommer från andra sidan jorden och ligger i dubbla förpackningar? Först transporten till Sverige, sedan transport inom sverige. Vidare dubbla förpackningar ofta i plast. Avslutningsvis så ska soporna köras kors o tvärs. När ska det bli ett pris för att skita ner? Så länge det är gratis så kommer det att forstätta..

Ha det gott där ute.


Av johanx - 16 augusti 2007 09:49

Har nyss ändrat mitt telefonval till Glocalnet... Det ska gå så fint så.... att få sk e-faktura. Det är tredje månaden nu och än så länge har inte en enda faktura blivit rätt. Jag har fått någon slags ringpott som kompensation men därifrån räknas det av på något sätt som inte jag får se. Jag fick ett mail igen nu vad kostnaden blev denna månad. Om jag sedan vill se en specifikation så får jag gå in på mina sidor på glocalnet. I tre dagar nu har alla sidor varit ur funktion så det där med att det "går så fin så" har inte alls fungerat.

Jag förstår inte..... det går bra att få ett mail från Glocalnet om summan varje månad. Varför kan dom inte bifoga specifikationen? Blir det för arbetssamt på något sätt? Eller kan det vara så att dom vill att jag ska in på deras sidor så att dom får en möjlighet att påverka mig så mycket som möjligt med sin reklam?

Ha det gott där ute.

Ovido - Quiz & Flashcards